Di. Sep 26th, 2023

Bitcoin gennemgik et kraftigt fald i sidste uge på nyheder om, at BitMEX blev opkrævet af den amerikanske CFTC. Kryptovalutaen faldt fra sine $ 10.900 højder til en lokal lav omkring $ 10.400. Dette markerede et fald på ca. 5%.

Bitcoin er siden kommet sig, da ældre markeder er flyttet højere, tilsyneladende på grund af potentialet for mere stimulus og sikkerheden hos præsident Trump.

BTC kan desværre vende tilbage lavere, da aktivet danner afgørende kortsigtede baisse tekniske signaler. Så mange signaler, der vises i tandem, antyder, at kryptokurrencyens tendens er baisse. Ud over de rene tekniske signaler har mønten dannet et CME futures hul i weekenden til nedadrettede.

BITCOIN FORMS BEARISH KORTVARIGE TEKNISKE TEGN

Bitcoin er steget et par procent højere siden de seneste nedture omkring $ 10.400, til det punkt, hvor BTC for bare en dag siden bare flyttede sig tilbage til $ 10.800. Den førende kryptovaluta handler i øjeblikket for $ 10.740, da den forsøger at afværge endnu et fald i kølvandet på BitMEX-nyhederne.

Ifølge en erhvervsdrivende danner mønten en række baisse kortsigtede tekniske signaler. Der er angiveligt fem signaler, som han så, hvilket betyder, at der er en sammenløb, der indikerer, at Bitcoin vil bevæge sig lavere.

Signaler i denne sammenløb er som følger:

  • Bitcoin har dannet et „gravsten doji-lys“, præget af en høj opadgående væge. Denne væge er et tegn på, at et aktiv har afvist et interval, det forsøgte at bryde ind i.
  • En Tom Demark-rækkefølge „sælge 9“ stearinlys. „9“ stearinlys pr. Sekventiel ses ofte ved bøjningspunktet for en tendens.
  • Bitcoin gennemgår en afvisning ved den øvre grænse for en stigende trekant, der er dannet fra de lokale nedture.
  • Bearish crossovers i Stokastisk relativ styrkeindeks og Fisher Transform-indikatorerne på fire-timers diagrammet. Disse to indikatorer er vejledende for tendensen.

Han tilføjede, at Bitcoin har dannet et CME-futuresgab til ulempen som et resultat af et rally i weekenden. Tre fjerdedele af alle disse huller udfyldes inden for den uge, de er dannet.

RESULTATET I BTC

Mens BTC står over for disse tekniske tegn på ulempe, har aktivet været ekstremt modstandsdygtigt i de seneste uger.

Bitcoin er kun nede et par procent fra sine lokale højder på trods af de tre følgende baisse nyhedshændelser: Præsident Trump, der fanger sygdommen, der spredes over hele verden, BitMEX opkrævet af CFTC over derivater og bekæmpelse af hvidvaskning af penge, og KuCoin bliver hacket for over $ 200 millioner i kryptokurrency.

Analytikere siger, at det faktum, at BTC kun er nede et par procent, er et godt tegn på, at der er et underliggende bud på markedet.

Von admin