So. Okt 1st, 2023

Läheinen salausstrategi ja kauppias Michaël van de Poppe paljastaa kaksi suhteellisen tuntematonta altcoinia, jotka tarjoavat valtavia pääsymahdollisuuksia.

Uudessa twiitissä Van de Poppe kertoo 85 000 seuraajalleen, että hän seuraa tarkasti Ocean Protokollaa (OCEAN), joka on foorumi, jonka avulla yritykset voivat myydä tietojaan ja ostaa tietoja turvallisella ja suojatulla markkinapaikalla. Analyytikon mukaan kauppiaat voivat odottaa OCEANin laskevan yli 37% Bitcoinia (BTC) vastaan ​​ennen merkinnän tekemistä.

Keskustelitko siitä, että 3900 (satoshis) taso on erittäin tärkeä taso, jonka täytyy rikkoa. Epäonnistui. Alemmat korkeudet, alemmat matalat. Tarkastellaan tukea 2500 ja 1900 (satoshis) massiivisille osallistumisille. Kaikki palaa kokonaan takaisin. “

Van de Poppe tutkii myös Tomochainia (TOMO), projektia, jonka tavoitteena on parantaa monien lohkoketjujen kasautuvia skaalautuvuusongelmia. Salausstrategin mukaan TOMO tarjoaa loistavan mahdollisuuden BTC: tä vastaan ​​käydessään kauppaa lähellä historiallista tukea 0,000034.

Mitä tulee TOMO / USDT (Tether) -pariin, Van de Poppe odottaa sen veistävän pohjan ja rakentavan uuden tukikohdan matkalla uudelle kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle ennen kesäkuussa 2021.

„Todennäköisesti löydämme vastuksen noin 0,80 dollaria, joten lähestymme. Todennäköisesti saamme jotain tällaista: joko menemme jälleen 0,48 dollariin tai 0,59 dollariin. Nämä kaksi tasoa etsin kertymistä swing-kauppaan …

Kohdealueet, jos saamme uuden rallin ylös ja uuden impulssiaallon, melko selvä pörssi (1,00 dollaria), noin 1,60 dollaria, ja voit käyttää Fibonacci 1618 -laajennustyökalua, jonka avulla voit määrittää kohteet 2,50 dollariin. “

„Luulen, että pudotamme ensin 16 000 dollariin. Pidä joitain alueeseen sidottuja liikkeitä, joiden kautta altcoinit menestyvät suhteellisen hyvin. Sitten vielä viimeinen pudotus kohti 14 000 dollaria ja sieltä jatkamme jauhamista. “

Ethereumia (ETH) tarkastelemalla Van de Poppe kartoittaa johtavan älykkään sopimuksen alustan nousun tulevina kuukausina. Hän ennustaa, että ETH: lla on viimeinen jalka noin 400 dollariin, ennen kuin se nousee 1000 dollariin lokakuussa 2021.

Uusi Ethereum-pohjainen krypto-omaisuus kohenee 684% Altcoin-purkauksen keskellä

Uusi Ethereum-pohjainen salaustekniikka on tuottanut valtavia voittoja 24 tunnin kuluessa, kun laajemmat altcoin-markkinat sytyttävät raivokkaan nousun.

88 mph (MPH) on hajautetun rahoituksen (DeFi) tulokas, jonka avulla käyttäjät voivat lainata salausvarojaan „kiinteällä korolla ja äärettömällä likviditeetillä“. 88 mph: n ydinryhmän jäsenen Guillaume Palayerin mukaan käyttäjät voivat tallettaa vakiomuotoja ja rahakkeita, kuten USDC (USD Coin), UNI (Uniswap) ja yCRV (Curve) tuottaakseen tuottoja ja maatilan MPH-merkkejä.

CoinGecko paljastaa, että MPH nousi kaikkien aikojen alimmasta $ 20.21: stä 20. marraskuuta kaikkien aikojen korkeimpaan hintaan $ 158.51 21. marraskuuta, mikä tarkoittaa yli 684%: n nousua yhdessä päivässä.

DeFi-kolikon lanseeraaminen oli kuitenkin kaukana täydellisestä, kun 88 km / h osui muutamiin teknisiin osiin, joita hyökkääjät olisivat voineet hyödyntää, Palayer kertoi blogikirjoituksessa.

„MPHMinter-sopimuksesta löytyi virhe, jonka avulla mahdollinen hyökkääjä voi varastaa kaiken ETH: n Uniswap-poolissa. Samczsun kiinnitti huomiomme siihen. Hänen avustuksellaan olemme poimineet ETH: n hallinto-multisig-ryhmään, joten kaikki varat ovat turvassa. MPH: n hinta on tällä hetkellä nolla tästä syystä. „

Tien kolhuista huolimatta MPH kokoontui edelleen.

Ensimmäisen kerran blockchain-turvallisuusyritys Quantstamp tarkasti heinäkuussa, 88 mph: n avulla käyttäjät voivat myös ansaita palkintoja panemalla MPH-tunnuksensa. Uusi DeFi-omaisuus tuottaa palkkioita vähentämällä 10% korosta, kun tallettaja vetäytyy, ja jakamalla tuotolla viljeltyjä rahakkeita, jotka on ansaittu muista 88mph: n yhteydessä olevista protokollista, kuten Compound (COMP). Kaikki palkinnot annetaan DAI: n (Dai) muodossa.

Hallintotunnuksena MPH antaa haltijoilleen valta muokata protokollan tulevaa etenemissuunnitelmaa.

„Hallintoprosessi toimii siten, että käyttäjät äänestävät MPH-tunnuksillaan erilaisista ehdotuksista, jotka vaihtelevat protokollaparametreista älykkäisiin tapoihin käyttää täällä varastoitua pääomaa – tallettajien takaisin maksama kuuluisa 90% MPH – uusiin kannustimiin, pääomaan ja kasvuun. ”

Von admin