Hvordan oppretter jeg en konto hos Bitcoin Pro?

  • Trinn 1: Opprett en konto
  • Trinn 2: Oppgi informasjonen din eller bli verifisert
  • Trinn 3: Gjør et innskudd
  • Trinn 4: Start handel

Hva mer trenger jeg å vite om Bitcoin Pro?

Bitcoin Pro ble grunnlagt i 2011, etter Mt Gox-hendelsen. Den ble unnfanget med den spesifikke intensjon om å være den profesjonelle, sikre og høykvalitets Bitcoin-børsen den begynnende industrien sårt trengte på den tiden.

Den ble lansert i 2013 og har vært en av verdens mest fremtredende kryptovalutabørser siden den gang.

I et nøtteskall

Fordeler

  • Bredt fiat- og kryptospekter: Med parene USD, EUR, GBP, CAD, AUD, JPY og CHF, pluss et bredt spekter av kryptovalutaer, er Bitcoin Pro blant verdens mest allsidige børser.
  • Funksjonsfylt: Bitcoin Pro tilbyr marginhandel, futures, en OTC-desk, mørke bassenger og tilleggsverktøy som indekser og sin egen Cryptowatch.
  • 24/7/365 kundeservice: Bitcoin Pro tilbyr kundeservice hver time hele året, samt kontoadministrasjonstjenester for avanserte tradere.
  • Siden 2013: Bitcoin Pro er en av verdens største børser etter handelsvolum, og mange anser den som en av de mest legitime.

Ulemper

  • Varierende gebyrer: Du må være klar over gebyrene, fordi de kan variere etter handelstype. Grunnleggende handelsgebyrer varierer fra 0 % til 0,26 %, mens dark pool, stablecoin trading eller margin trading har forskjellige gebyrstrukturer.

Ofte stilte spørsmål

Hvilke land støttes av Bitcoin Pro?

Bitcoin Pro er tilgjengelig globalt, minus begrensede land. Begrensede land kan inkludere de som USA har embargo på varer og tjenester.

Finnes det en Bitcoin Pro-app?

Ja. Bitcoin Pro-appen heter Bitcoin Pro Pro.

Den er tilgjengelig for iOS og Android, og har som mål å tilby en komplett mobilhandelsopplevelse på både Bitcoin Pro-spot- og futuresmarkedet.

Hvilken kundestøtte tilbyr Bitcoin Pro?

Bitcoin Pro tilbyr flerspråklig kundeservice tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uken og alle dager i året, inkludert på store helligdager.

Men blant de positive tilbakemeldingene er det også mange brukeranmeldelser der folk klager over at Bitcoin Pro kundeservice er lett tilgjengelig, men ikke klarer å løse problemet.

Ansvarsfraskrivelse: Kryptovalutaer er spekulative, komplekse og innebærer betydelig risiko – de er svært flyktige og følsomme for sekundær aktivitet. Ytelsen er uforutsigbar og tidligere resultater er ingen garanti for fremtidig ytelse. Vurder dine egne forhold, og innhent dine egne råd, før du stoler på denne informasjonen. Du bør også verifisere arten av ethvert produkt eller tjeneste (inkludert dets juridiske status og relevante regulatoriske krav) og konsultere de relevante regulatorenes nettsteder før du tar noen avgjørelse. Finder, eller forfatteren, kan ha eierandeler i kryptovalutaene som er diskutert.